Geweldig snorkelen en duiken in La Playa Del Carmen

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Geweldig snorkelen en duiken in La Playa Del Carmen

Prachtig La Playa

Tot Europese reizigers de charmes van de stranden van La Playa Del Carmen opmerkten, was er niet veel aan de hand. La Playa was het vertrekpunt voor Cozumei. Het was hier dat toeristen gingen voor geweldige snorkelavonturen. Met de ontdekking van het potentieel van sites voor grandioze duiken in La Playa del Carmen, werd het kleine slaperige stadje geroerd uit zijn lethargie.

La Playa del Carmen in Mexico is bekend om zijn uitgestrekte onderwater grotten en adembenemende koraalriffen, en stukken wit zand. Het wordt niet voor niets de Riviera van de Maya’s genoemd. Het stranddorp is ideaal voor familievakanties en geweldige duikmogelijkheden. In La Playa Del Carmen, maken de rustieke charme en de bruisende economie, het gebied tot een interessante mix van de nieuwe en de oude wereld.

De mensen praten over de sensatie van het duiken in La Playa Del Carmen, het heerlijke eten en de hoge standaard accommodaties; de feestelijke fiesta sfeer van Mexico en de ontspannen sfeer van het Caribisch gebied geven het dorp zijn kenmerkende charisma. De witte zandstranden, wuivende palmen, en de luie sfeer bieden respijt van de drukte van de metropool.

La Play is de ideale vakantieplek voor gezinnen. U kunt de kinderen meenemen naar de Maya ruïnes in het nabijgelegen Tulum. Ze zullen genieten van de rondleiding en de overblijfselen van oude Maya-ruïnes zien. In de eco-parken kunnen ze kijken naar de grote baby zeeschildpadden, zich vergapen aan honderden vlinders, orchideeën en paddestoelen in deze ecologisch gethematiseerde parken. Wat het eten betreft, staat er een culinair avontuur te wachten voor het hele gezin.

Op naar La Playa del Carmen

Voordat u het vliegtuig naar Cancún neemt, moet u een lijst meenemen met interessante duiklocaties in La Playa del Carmen. Als je voor een echt avontuur op de zeebodem gaat, moet je van tevoren boeken. Kijk op de sites die pakketreizen naar La Playa del Carmen aanbieden. Waarschijnlijk wordt u geadviseerd om de volgende interessante plekken voor snorkelen en duiken te bezoeken

Kijk eens bij Sealife Divers, zij nemen je mee op snorkeltours. U kunt naar Cenotes gaan en duiken in de diepten waar de ondergrondse grotten zijn. Het verbluffende schouwspel van stalagmieten onder water is de duik waard. Gecertificeerde duikers leiden u en andere toeristen langs de labyrinten van grotten.

In Maria La Gorda kunt u genieten van de koraalformaties. Hier vindt u een verscheidenheid aan interessante zeedieren – zeepaardjes, en dolfijnen. In Pared Verde kunt u schildpadden en zachte koralen van dichtbij zien. De duik hier is echter alleen voor ervaren duikers. In Moc Che Deep kunt u uw favoriete kreeften en koningskrabben bekijken. In dit rif zullen de zeeschildpadden zich zelfs verwaardigen om met je mee te duiken.

Als je het lef hebt, duik dan in het Barracuda rif en beleef de tijd van je leven met het bekijken van nietsvermoedende barracuda’s. In Cerebros kunt u genieten van het idyllische landschap van de diepte. De duikdiepte is 45 voet en het zicht is helder op 70 voet, wat net zo goed is voor onderwater sightseeing.

Tortugas is een favoriete duikplaats. Duikers kunnen tot een diepte van 30 tot 100 voet gaan. Het rif is overvloedig begroeid met koralen en sponzen. Omdat het terrein vlak is, is het gemakkelijk om de verschillende

Neem uw uitrusting mee

Maak uw duik- en snorkeluitrusting klaar voor het duiken in La Playa del Carmen. Schakel uw vrouw en 13-jarige kind in voor zwembadtraining vóór de duiken in open zee. Geef uw familie een geweldige vakantie-ervaring, maar boek maanden vooruit om geweldige accommodatie in het stranddorp te krijgen. Uw familie zal nooit de kilometers wit zand, het turquoise water en de spookachtige zonsondergangen in La Playa del Carmen vergeten.

Snorkelen en duiken in playa del carmen [http://www.askthescubaexperts.com/where-can-i-go-snorkeling-in-playa-del-carmen/] zijn altijd geweldige avonturen in deze schilderachtige strook langs de Maya-riviera. Voor een perfecte vakantie wees er klaar voor en doe meer ideeën op over betere duikflippers [http://www.askthescubaexperts.com/how-do-the-different-types-of-scuba-flippers-work/] op deze site. Wat dacht u van het bekijken van deze site voor grand cayman duiken [http://www.askthescubaexperts.com/are-the-grand-cayman-snorkeling-sites-safe/]?

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *