Reizen naar Baja California Mexico – Duikplaatsen Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Reizen naar Baja California Mexico

Mexico is een land dat altijd al een speciale plaats heeft ingenomen onder de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. De vele schatten zijn natuurlijk bekend en geliefd bij de ontelbare duizenden mensen die ze al hebben ervaren, maar Mexico heeft een manier om zelfs diegenen te verleiden die nog niet de kans hebben gehad om het land te bezoeken.

Er zijn verschillende plaatsen in Mexico die hebben bijgedragen aan de charme en allure van het land, waaronder: Acapulco, Puerto Vallarta en Mexico Stad. Deze hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan het opbouwen van de “Mexico mystiek” en zijn zeker een aantal van de meer de moeite waard plaatsen om te bezoeken in het land. Er is echter nog een gebied dat zich op de een of andere manier onderscheidt van de rest en dat is het gebied dat bekend staat als Baja California.

Baja California is een schiereiland dat vanaf het zuidelijke uiteinde van Californië in de Stille Oceaan uitsteekt. Zoals u zich gezien deze ligging kunt voorstellen, is Baja Californië begiftigd met spectaculaire zeegezichten, waardoor het een ideale bestemming is voor talloze verschillende watergerelateerde vrijetijdsactiviteiten. Het gebied heeft in de loop der jaren duizenden surfers en zeilliefhebbers aangetrokken, naast de hordes studenten uit de VS die van Baja California hun onofficiële thuis hebben gemaakt tijdens de voorjaarsvakantie.

Het water is zeker niet de enige plek om plezier te maken in Baja California. In feite, met het enorme aantal dingen te doen en plaatsen te zien, kun je jezelf overweldigd vinden als je probeert om ze allemaal in je op te nemen! Het beste is om je bezoek te plannen rond een of twee grote activiteiten – duiken of walvissen kijken bijvoorbeeld – en te plannen voor kleinere, kortere afwijkingen tijdens je verblijf. Als u de uitdaging aandurft, kunt u natuurlijk ook besluiten om zoveel mogelijk van het gebied te zien als u maar kunt!

We hebben het al gehad over het water en hoeveel plezier u daar kunt beleven: duiken, vissen, windsurfen, snorkelen, kajakken, zwemmen, en zelfs gewoon luieren in de zon en op het zand. Er zijn echter ook andere dingen te doen in Baja California zonder zelfs maar nat te hoeven worden. Om te beginnen is er fietsen of zelfs mountainbiken. De snelweg die zich uitstrekt van Tijuana naar Cabo San Lucas is een bijzonder populaire route en trekt veel fietsers per jaar. Als je de minder gebaande paden wilt bewandelen, zijn er talloze onverharde paden in La Paz, Loreto, San Jose del Cabo en Todos Santos die de grenzen van zowel jou als je fiets zullen testen! Als je het wat rustiger aan wilt doen, kun je natuurlijk altijd gaan wandelen op de vele paden in het San Pedro Martir National Park of in de Sierra Lagunas.

We hebben nog maar net een begin gemaakt met het ontdekken van alle schatten die op je liggen te wachten in Baja California. Een bezoek aan deze natuurlijk rijke en diverse plek zal zeker nog veel meer voor u opgraven om te ontdekken.

Baja California Mexico real estate [http://www.alealiving.com], 45 luxe appartementen aan het strand in Real del Mar op slechts 18 mijl van de San Diego grens.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *