Mexico strandvakanties – Excursies om te onthouden

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Mexico strandvakanties – Excursies om te onthouden

Het schiereiland Yucatan vertegenwoordigt het Caraïbische Mexico, dat enkele van de moderne resorts heeft die een onvergetelijke Mexico strandvakantie bieden. De vakantiegangers willen in de zon liggen, de zongezoende stranden voelen, in zoet water duiken, door de ruïnes van verloren beschavingen zwerven. Deze vakanties kunnen de mensen weer tot leven brengen na een hectisch schema. De resortgebieden hebben die unieke magie en mythen van Mexico, de ervaring is echt luxe en modern, allemaal gezegend met kalmerend water en de winden van het Caribisch gebied.

Cancún, het L-vormige eiland, is met het vasteland verbonden door een veertien mijl lange verbindingsweg. De stranden zijn omzoomd met hotels die eruit zien als extreme luxe. Cancún biedt restaurants met exotische gerechten, een dosis amusement van reggae, jazzclubs, disco’s en folkloristische cabarets, winkelervaring van wereldklasse en sporten zoals golf, watersport, tennis en Mexicaanse stierengevechten. Deze ideale strandvakanties in Mexico maken een allround vakantie. Met verbazingwekkende nachtleven en zonnige strand dagen, ze zijn de perfecte schuilplaats voor reislustigen.

Nu, negen mijl van het vasteland ligt Conzumel en het is bereikbaar met de veerboot. Dit kalkstenen eiland van 181 vierkante mijl is gezegend met prachtige stranden, bossen met palmbomen en overblijfselen van het Maya-rijk dat dateert uit 1000 na Christus. De natuurparken en reservaten behoren ook tot de belangrijkste bezoekersattracties. De kust ertegenover is de Riviera Maya, een lange strook van minuscule vissersdorpjes. Er zijn kleine en verborgen badplaatsen die erg in trek zijn bij natuurminnende toeristen. Er zijn ook moderne badplaatsen die een perfecte plek zijn om dit prachtige oude land te verkennen.

Met de strandvakanties in Mexico kunnen vakantiegangers een uitstapje naar het strand maken en van de zon genieten. Andere belangrijke plaatsen om te bezoeken zijn het Vrouweneiland, Isla Contoy, Chichen Itza, Tulum en Xcaret. De rustige sfeer, smetteloze Caribische stranden, koraalriffen, prachtig duikplezier, kustwateren met semi-tropische vissen, schildpaddenkwekerij, marine biologisch station, toevluchtsoord voor vogelsoorten, eco-archeologisch park en Mayagrotten. Zelfs dit is niet genoeg om de schoonheid van de plaats te omschrijven.

Alfie James schrijft al geruime tijd over reizen en toerisme en heeft nu een expert-titel voor zichzelf verdiend. O Travel-Holidays is de nummer een reisbureau in het Verenigd Koninkrijk het verstrekken van Goedkope Pakket Vakantie Late Vakantie Deals en verbazingwekkende koopjes op de vakantiebestemming van uw keuze.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *