Mexico All Inclusive Vakanties – Blog Duiken Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Hotels Mexico, Oost Mexico, Reiswinkel, West Mexico

Mexico All Inclusive Vakanties

Waarom all-inclusive vakanties?

Of u nu op zoek bent naar een leuke familievakantie, een romantisch uitje, of een wilde tijd met een vriend of vijf, een all-inclusive vakantiepakket naar Mexico is geschikt voor u. Met een all-inclusive vakantie kunt u tijd doorbrengen met vrienden of familie zonder u zorgen te maken over tijdschema’s, vervoer of extra kosten.

Veel mensen en gezinnen zijn bang dat ze zich geen vakantie kunnen veroorloven. Welnu, een all inclusive vakantie kan worden aangepast aan verschillende budgetten om aan verschillende behoeften te voldoen. Veel mensen zijn verbaasd te ontdekken dat ze locaties kunnen bezoeken waarvan ze nooit gedacht hadden die te zullen zien. De zekerheid dat één prijs alles dekt; maaltijden, entertainment, activiteiten, vliegtickets en accommodaties maakt all-inclusive vakanties perfect voor iedereen met een krap budget, of het geven van een vakantie als huwelijks- of ander cadeau. Met een all-inclusive vakantiepakket kunt u uw portemonnee zo goed als thuislaten, want alles wat u nodig hebt is inbegrepen in één betaalbare prijs.

All Inclusive Bestemmingen in Mexico

U zult versteld staan van de plaatsen waar u heen kunt gaan en de bezienswaardigheden die u kunt zien in Mexico, allemaal voor één prijs. Dit zijn maar een paar van de plaatsen die u kunt bezoeken in Mexico. En het mooiste is dat er all inclusive pakketten beschikbaar zijn voor al deze bestemmingen.

Acapulco

Coyuca Lagoon – Een zoetwaterlagune en een van de belangrijkste natuurlijke attracties van Acapulco. De Coyuca Lagoon staat vol met palmen, waterhyacinten en inheemse flora.

Acapulco by Night – Acapulco komt ‘s nachts echt tot leven! Er zijn zoveel clubs, bars en discotheken dat je ze nooit allemaal zult kunnen bezoeken. De meeste clubs blijven open tot zonsopgang. Waar anders kun je dansen met een uitzicht over de baai door ramen van vloer tot plafond?

Cliff Divers at Night – Geen reis naar Acapulco is compleet totdat je de klifduikers van La Quebrada hebt gezien. Geniet van de club La Perla restaurant, met uitzicht op de kliffen van La Quebrada en kijken naar de klif duikers tonen hun dapperheid door te duiken in de oceaan in het donker!

Cancún

Scuba Diving – Het Maya Rif is het op één na grootste rif ter wereld. Alleen het Great Barrier Reef in Australië is groter. Het Maya-rif heeft van de Mexicaanse Caraïben de SCUBA-duik- en snorkelhoofdstad van de wereld gemaakt. Als u lessen nodig heeft, zijn die beschikbaar, zodat u kunt genieten van deze unieke ervaring!

Zwemmen met dolfijnen – Zwemmen met dolfijnen is een ervaring die u altijd bij zal blijven. U zult in staat zijn om de dolfijnen aan te raken, en te begrijpen hoe uniek ze werkelijk zijn. Elk dolfijnengebied heeft een specifiek doel, zoals wetenschappelijke studies, educatie en voortplanting. Kies het gebied waar je het liefst zwemt.

Puerto Vallarta

Marigalante Pirates of the Bay – Ervaar een van Puerto Vallarta’s bekendste party boten. Geniet van een zonsondergang cruise op de Marigalante. Je krijgt niet alleen een heerlijk diner, maar ook entertainment door mariachis, spelletjes, wedstrijden, een show met dans en muziek.

Canopy Tours – Ervaar de sensatie van het zippen door de boomtoppen met snelheden tot 30 mph en geniet van de prachtige bezienswaardigheden en geluiden van een prachtige tropische omgeving. Dit is veruit de meest opwindende manier om een tropisch regenwoud te verkennen.

Los Cabos

Playa del Amante (Lover’s Beach) – Om naar deze verborgen baai te gaan, heb je een boot of een watertaxi nodig vanuit de jachthaven. Neem een lunch mee en plan om het grootste deel van de dag van het strand te genieten. Je kunt regelen dat de schipper je op een vooraf bepaald tijdstip komt ophalen.

El Medano – Dit is het belangrijkste strand van Cabo. U kunt een grote verscheidenheid aan waterspeelgoed huren, van krachtige wave runners tot rustige door mensen aangedreven zeekajaks. Het glooiende zachte zand is perfect voor serieuze strandlopers.

Deze korte lijst is slechts een tipje van de sluier van wat er allemaal mogelijk is met een all inclusive vakantiepakket in Mexico. Als u een vakantie met een beperkt budget plant, op zoek bent naar een leuk cadeau, of zich gewoon geen zorgen wilt maken over de details, kijk dan eens naar een all-inclusive vakantie en bekijk ondertussen enkele van de fantastische locaties in Mexico.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *