Beste plaatsen om te duiken – Geniet van de attracties

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Beste plaatsen om te duiken – Geniet van de attracties

Het kiezen van de beste plaatsen om te duiken is belangrijk voordat je begint met het plannen van een duikavontuur. Je moet beslissen wat voor soort bezienswaardigheden je wilt zien en hoe diep je bereid bent te gaan. Er zijn koraalriffen om te zien en zeewrakken om te verkennen. Elk heeft zijn eigen bestemming en attracties voor de duikers.

Enkele van de beste plaatsen om te duiken zijn de Bay Islands, Jamaica, Aruba, Belize, Cayman Islands, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Mexico, St. Kits en Nevis, Tobago, Turks en Caicos, en Antiqua.

De Bay Islands liggen 12 en 40 mijl uit de kust van Honduras. De Bay Islands, plaatselijk bekend als Las Islas de la Bahia, fungeren als een afgelegen buitenpost in het centrum van ‘s werelds op één na grootste barrièrerif. De eilanden vormen het zichtbare gedeelte van de Bonacca-rug, een onderzeese bergketen die eeuwen geleden door vulkanische activiteit werd gevormd. De bergachtige jungles van de eilanden lopen af naar perfecte witte zandstranden in de schaduw van kokospalmen. De onderzeese bergrug en het onderwaterleven, maken de duikervaring tot een onvergetelijke ervaring.

De Little Cayman’s Bloody Bay Muur werd bijna bij toeval ontdekt door duikers en werd meteen uitgeroepen tot één van de onderwater wonderen van de duikwereld. De Kaaiman Eilanden zijn zelfs vandaag de dag een van de top attracties voor duikers van over de hele wereld.

Jamaica trekt al eeuwenlang duikers naar haar wateren. Op deze duikplekken is veel te zien van het onderwaterleven en de onderzeese formaties. Jamaica is beschreven als een genot voor duikers. Bovenal zal de gastvrijheid van de Jamaicaanse bevolking ervoor zorgen dat u terug blijft komen voor meer.

De caleidoscoop van kleuren die de wateren van Mexico hier aan diepzeeduikers bieden is verbazingwekkend. Scholen sergeant grote vissen gestreept in helder geel en zwart zwemmen vrolijk mee. Papegaaivissen schitteren als onder een gloeilamp. Franse grunts met blauwgroene glinsterende strepen dartelen tussen witte engelvissen terwijl de twee scholen zich vermengen om de menselijke zwemmers te ontwijken die naar hen lonken. Dit alles draagt bij tot het plezier en het avontuur van de duik. Als je geluk hebt, deel je het water en de opwinding misschien wel met een paar dolfijnen.

Dit zijn enkele van de beste plaatsen om te duiken, en er zijn nog veel meer kunstmatige locaties die zijn ontwikkeld door resorts compleet met diepzee wrakken gefabriceerd voor het plezier van duikers. Er zijn ook echte wrakken, maar die moeten worden verkend onder toezicht van deskundige duikers. Een kaart met de ligging van de echte zeewrakken is verkrijgbaar bij het plaatselijke toeristenbureau van de verschillende duikplaatsen. Bereid u dus goed voor voordat u op uw volgende duikavontuur vertrekt.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *