Een overzicht van enkele prachtige vakantiebestemmingen in Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Een overzicht van enkele prachtige vakantiebestemmingen in Mexico

U vindt het altijd heerlijk om een week of twee met uw gezin door te brengen op een exotische en vriendelijke locatie, nietwaar? En als die locatie dan ook nog eens bij u in de buurt is, en u snel kunt reizen, is het nog veel leuker! Iedereen verlangt ernaar om de vriendelijke bezienswaardigheden en geluiden van een mooi land te zien en te horen! Een van de meest populaire locaties die u zou moeten overwegen voor uw volgende (en nog veel meer) vakantie is Mexico.

Waarom is Mexico voor de meesten van ons het #1 land om een geweldige familievakantie in te houden?

** Mexico ligt dicht bij de VS, Canada en Zuid-Amerika en het is een natuurlijke keuze omdat het een handigere en veiligere plek is om uw tijd door te brengen met familie.

** Reizen naar Mexico vanuit de VS, Canada en Latijns-Amerika is snel, aantrekkelijk en beheersbaar.

** U verwondert zich over de bezienswaardigheden en geluiden van Mexico, en blijft er betoverd. Vooral degenen die vanuit de VS reizen.

** De stranden van Mexico zijn prachtig, de Mexicaanse steden zijn historisch, net zoals de rijkdom van archeologische vindplaatsen zoals die van de Maya, Olmeca en Azteca Culturen aangrijpend is, Mexico’s woestijnen, bergen en bossen zijn ongelooflijk, en de goed geplande steden zijn modern.

** Mexico heeft voor elk wat wils! En voor muziekliefhebbers is het één van de beste landen ter wereld!

** Inderdaad Mexico is de perfecte keuze voor alle smaken en budgetten. Gezinsvriendelijke resorts in Mexico kunnen minder duur zijn dan Caraïbische resorts van vergelijkbare grootte, vorm en stijl. Alcoholische dranken zijn minder duur in Mexico in vergelijking met andere bestemmingen.

Er zijn tal van opties om uit te kiezen tegen ongelooflijke kortingen op alle budgetniveaus. Krijg meer waar voor uw geld, er is geen betere plek om heen te gaan dan Mexico! Voor de ruimste keuze aan strandresorts van wereldklasse en om uw vrije tijd door te brengen op enkele van de beste stranden ter wereld, gaat u naar Mexico! Kies uw bestemming, en selecteer uw resorts voor de specifieke behoeften van uw gezin.

De belangrijkste resorts van Mexico bevinden zich in:

** Cancún: Bekend als de Mexicaanse Caraïben of de Maya Rivièra. De meest oostelijke staat van Mexico, Quintana Roo, op het schiereiland Yucatán.

** Cabo San Lucas: Cabo San Lucas is een stad in het zuidelijke puntje van het Baja California schiereiland. Cabo staat bekend om zijn zandstranden, duiklocaties van wereldklasse en overvloedig onderwaterleven.

** Rosarito: Gelegen op ongeveer 35 minuten ten zuiden van de Amerikaanse grens in Tijuana. De stranden en dansclubs zijn een populaire bestemming voor jonge mensen uit de VS.

** Mazatlan: Een stad in de Mexicaanse staat Sinaloa. Een populaire toeristische bestemming, met zijn stranden omzoomd met resorthotels.

** Nuevo Vallarta: Een geplande woon-resort gemeenschap gelegen in de staat Nayarit. Het ontvangt veel toeristen uit zowel de Verenigde Staten als Canada.

** Puerto Vallarta: Gelegen aan de Bahía de Banderas van de Stille Oceaan. Puerto Vallarta werd ooit genoemd als “La Ciudad Mas Amigable en el Mundo” (De Vriendelijkste Stad van de Wereld).

** Ixtapa: In de Mexicaanse staat Guerrero. Met 5000+ hotelkamers, biedt Ixtapa een overvloed aan verblijfsmogelijkheden om uit te kiezen.

** Acapulco: Mexico’s grootste strand en balneario resort stad, in de staat Guerrero aan de Pacifische kust van Mexico.

** Cozumel: Is een eiland in de Caribische Zee voor de oostkust van Mexico’s Yucatan schiereiland. Jacques Cousteau ontdekte de omvang en schoonheid van Palancar Reef, de koraalriffen ten zuiden van Cozumel en maakte het bekend als een van de beste plaatsen ter wereld om te duiken.

** Manzanillo: In de Mexicaanse staat Colima, gelegen aan de Stille Oceaan. Uitstekend zwemmen, snorkelen en duiken is te vinden in Santiago Bay, een paar mijl ten noorden van de stad.

Kies uw bestemming, kies uw resorts voor specifieke behoeften van uw familie en… heb een uitstekende vakantie!

Voor uw vakantiecomfort heeft GRN bijna 100 resorts op 25 exotische locaties in Mexico geselecteerd!

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *