Het eiland Cozumel biedt unieke duikervaringen – Blog Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Het eiland Cozumel biedt unieke duikervaringen

Cozumel is een eiland gelegen voor de Caraïbische Zee aan de kust van Mexico. Het eiland is gerangschikt in de top vijf van duik- en toeristische bestemmingen in de hele wereld. Vanwege het prachtige landschap met prachtig oceaanwater en hoge riffen, stromen de toeristen massaal toe om te stoeien op het strand en deel te nemen aan enkele watersportavonturen. Hier zijn enkele dingen die u kunt doen als u een vakantie in Cozumel Mexico heeft.

Duiken. Cozumel wordt beschouwd als een van de duikhoofdsteden van de wereld en heeft vele riffen waar toeristen in kunnen duiken. Cozumel heeft meer dan 100 duikplaatsen, waaronder gebieden als Santa Rosa, Punta Sur en Palancar Reef. Het kost misschien wat geld om van snorkelactiviteiten te genieten, maar het bestede bedrag is het zeker waard.

Het strand. Niemand kan een vakantie in Cozumel Mexico bezoeken zonder de witte zandstranden van het eiland te bezoeken. Zachte golven zorgen ervoor dat u in het water kunt zwemmen zonder door hoge golven geraakt te worden terwijl u zich in het water bevindt. Natuurlijk houden strandgangers van zonnebaden en de vele stranden van Cozumel zijn een perfecte plek om dit te doen. Een van de attracties hier is de Beach Club, waar u voor een klein bedrag kunt loungen in een kleine hut met een rieten dak. Er gaat niets boven luieren in een strandstoel dan het comfort van schaduw om je daarbij te vergezellen.

De stad. Een andere attractie op het eiland Cozumel is de stad. Er zijn talloze restaurants en nachtgelegenheden waar u uit kunt kiezen als het nacht wordt. Daarnaast kunt u kiezen uit een enorme selectie van winkels die sieraden en souvenirs verkopen.

Chankanaab Park. Een bestemming waar u uw hele familie mee naartoe kunt nemen, het park is een avontuur op zich waar iedereen zich kan vermaken. Kinderen die geen ervaring hebben met snorkelen kunnen oefenen in een kleine zoutwaterlagune, om een voorproefje te krijgen van het echte werk. Volwassenen kunnen ook genieten van de verschillende dieren en onderwaterwezens die in het park te zien zijn. Een van de belangrijkste attracties is de mogelijkheid om te zwemmen met zeeleeuwen in gevangenschap en voor het luttele bedrag van een paar dollar kan Chankanaab Park het beste zijn wat u in Cozumel kunt bezoeken.

Het weer in Mexico is ideaal voor toeristen gedurende de meeste maanden van het jaar, waardoor het een goede toeristische bestemming is. Een ander ding dat u moet weten is dat Mexico veilig is in termen van veiligheid, en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele grote criminele activiteiten. Een bezoek aan Cozumel Mexico vakantie is niet alleen voor familie vakantie, maar voor studenten op zoek om zich te vermaken in de voorjaarsvakantie.

Internetgoeroe Owen Walcher woont in de Nieuwe Energie, en is voor het leven naar Mexico verhuisd.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *