Mexico Eilanden Vakanties – Blog Duiken Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, West Mexico

Mexico Eilanden Vakanties

Stelt u zich eens voor: poederzachte witte zandstranden, tropisch zeeleven gewikkeld in de zachte streling van een warme zee, diner bij kaarslicht onder een deken van sterren, zonovergoten dagen, een uitzonderlijke keuken, een overvloed aan watersporten en duiken in warm tropisch water, pure ontspanning en enkele van de meest ongelofelijke zonsondergangen die u ooit in uw leven zult meemaken; de eilanden van Mexico bieden ongelofelijke vakantieparadijzen!

Er zijn idyllische eilandretraites in Mexico; sommige zijn wereldberoemd. Je krijgt nooit genoeg van het witte zandstrand, de azuurblauwe zee, of de typische Caribische to-do’s.

Nu denken veel mensen dat het boeken van een vakantie op een eiland beperkend is, maar dat is niet helemaal waar.

Sommige eilanden van Mexico, zoals Cozumel, hebben eindeloze attracties en wonderen te beleven! Sommige van hen worden beschouwd als strategische punten om de omliggende gebieden te bezoeken; andere Mexicaanse eilanden zijn juist voor mensen die op zoek zijn naar afgelegen en intieme plekjes, stilte, totale rust en ontspanning; weer andere hebben beide dingen. Misschien heeft u gewoon behoefte aan een moment van privacy tussen geliefden om een romance nieuw leven in te blazen terwijl de golven zachtjes op de kust rollen? Misschien droomt u van een schatkamer voor natuurliefhebbers terwijl de zeevogels hoog boven u zweven? Uw ideaal zou kunnen bestaan uit mosselgraven voor het hele gezin … of een eenzaam moment dat wordt weerspiegeld in een getijdenpoel. Al deze afwijkingen van het alledaagse zijn mogelijk op de eilanden van Mexico.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van de bekendste eilanden van Mexico

Het eiland Cozumel

We kunnen beginnen met het beroemdste en het grootste eiland van Mexico, Cozumel!
Op slechts 30 minuten met de veerboot van Playa del Carmen, ligt Cozumel aan de voet van de Maya Riviera.
Met een Mexicaanse geest en een Caribische essentie, is Cozumel een paradijs waar traditie, smaak en vreugde samenkomen. U zult altijd een vriendelijk gezicht en een warm welkom vinden om uw verblijf onvergetelijk te maken. Beroemd over de hele wereld om zijn koraalriffen, zijn er tal van watersporten in Cozumel dat zich heeft gepositioneerd als een toonaangevende wereld richting van de toeristische duiken voor vele jaren. De attracties op het eiland Cozumel zijn er in overvloed, dus uw vakantie in de Riviera Maya kan alles omvatten van duiken, snorkelen, kajakken, culturele rondleidingen, winkelen en nog veel meer.

De hotels in Cozumel variëren van luxe all inclusive resorts tot kleine hotels aan het strand.
In Cozumel zijn eindeloze activiteiten voor gezinnen, duikers, golfers, honeymooners en nog veel meer…

Holbox Eiland

Als u de voorkeur geeft aan een meer ontspannen vakantietempo, overweeg dan het eiland Holbox!

Een typisch Mexicaans eiland, gelegen ten noordwesten van Cancun, Holbox Island is slechts 26 mijl lang. Holbox is gescheiden van de kust van het vasteland van Mexico door een ondiepe lagune die een toevluchtsoord is voor duizenden flamingo’s, pelikanen en andere exotische vogels en dieren.

Isla Holbox werd bewoond door piraten die zich vermengden met de lokale Maya’s die in het gebied woonden.

Holbox wordt beschouwd als een maagdelijke toeristische bestemming omdat de stranden nog leeg en wit zijn, het gezang van de vogels en de golven de perfecte ambiance vormen voor een ontspannen vakantie, en ook, er zijn geen auto’s op het eiland en vooral geen storende geluiden… dus, Isla Hoxbox is een van die fragiele, kostbare plaatsen, en kleine juweeltjes zoals deze worden met de dag minder en meer. Visliefhebbers komen hier omdat het minder bekend is, maar Holbox’s echte claim to fame zijn de seizoensgebonden snorkeltours om walvishaaien en mantaroggen te zien!

Isla Mujeres

Er is een eiland in ieders dromen – een plek om te ontspannen en op te laden, voor plezier en zon, om te ervaren of gewoon om te zijn. Isla Mujeres in Mexico is een geweldige manier om te ontsnappen aan de toeristische drukte van Cancún.

Isla Mujeres, het Vrouweneiland, is niet bevolkt met meer, andere of een andere classificatie van vrouwen dan je normaal in Mexico zou vinden; toen de Spaanse expeditie aan land kwam, vonden ze veel vrouwelijk gevormde idolen die de godin Ixchel voorstelden, vandaar dat Isla Mujeres zijn naam kreeg!

Isla Mujeres Snorkelen en duiken zijn de twee populairste activiteiten van dit eiland.

Met een idyllische omgeving die ongerept, romantisch en eindeloos vredig is Isla Mujeres het perfecte tropische toevluchtsoord voor honeymooners en koppels.
Isla Mujeres is zeker de ultieme tropische eiland bestemming, versterkt door een cornucopia van strand resorts die de ware betekenis van het woord luxe kennen.

Er zijn talrijke openbare veerboten die van Cancún naar Isla Mujeres varen en vice versa. Heen en terug reizen is geen probleem. Zorg er alleen voor dat u de dienstregeling voor de terugreis controleert.

Dit zijn plaatsen waar natuur en opvoeding hun krachten hebben gebundeld om uw zintuigen te prikkelen – plaatsen waar u erop uit kunt trekken en op verkenning kunt gaan of waar u zich kunt installeren en u kunt laten meevoeren door de eenvoudige vreugde van een dromerig strand. Plaatsen die inspireren tot een tinteling van romantiek die zich langzaam een weg baant langs uw ruggengraat, in uw hart en in de armen van degene van wie u houdt.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *