Mexico is een geweldige bestemming voor gezinsvakanties

Mexico Duiken
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Hotels Mexico, Oost Mexico, West Mexico

Mexico is een geweldige bestemming voor gezinsvakanties

Een vakantie in Cozumel is nog steeds een hot ticket

Zuid-Mexico is al lang een populaire vakantiebestemming en op dit moment is Mexico een koopje. Een van de populairste bestemmingen in Mexico is het eilandje Isla Cozumel, vlak voor de kust van het schiereiland Yucatan. Omringd door de Caraïbische Zee en vol met leuke activiteiten voor iedereen en elk budget, is een vakantie in Cozumel nog steeds een magnetische aantrekkingskracht.

De U.S. dollar heeft nog steeds een lange weg te gaan in Mexico, met de huidige wisselkoersen verbetering ten opzichte van de zeer gunstige koersen van voorgaande jaren. En de mensen die eigenaar zijn van of werken op de toeristische bestemmingen in Mexico begrijpen het echt. Van de manager tot de huishoudster, van het grote luxeresort tot de kleine herberg aan zee, ze proberen er allemaal voor te zorgen dat uw vakantie in Cozumel Mexico een aangename en onvergetelijke ervaring wordt.

Om zeker te zijn, studenten gaan naar het zuiden voor een Cozumel voorjaarsvakantie, maar ze zijn niet de rumoerige menigte van Cancun. Cozumel is veel meer een familie-georiënteerde locatie die zich richt op de typische toeristische set veel meer dan wilde feestgangers.

In Cozumel kunnen SCUBA duikgidsen zorgen voor een dag die iedereen memorabel en opwindend zou vinden. Deze locaties kunnen je duikbrevet halen en je voorzien van alle benodigde uitrusting. Duiken in Cozumel betekent riffen en oceaanleven in alle kleuren van de regenboog. Zelfs een eenvoudige snorkeltrip kan spectaculaire bezienswaardigheden van kleurrijke vissen en mystificerende koralen, sponzen en plantenleven onthullen. De Caribische Zee omringt het eiland, dus het water is altijd warm, helder en kalm.

Afgezien van de natuurlijke schoonheid, is een grote aantrekkingskracht op Cozumel zeker het nachtleven. Het is belangrijk om te onthouden dat net als in de meeste Latijns-Amerikaanse of Caribische plaatsen, de tijd veel anders wordt bekeken dan de manier waarop de meeste Amerikanen het zien. De ochtenden beginnen later en siësta’s in de namiddag om aan de hitte te ontsnappen zijn gebruikelijk. Als de werkdag erop zit blijft de hitte nog steeds hangen, dus het lokale restaurant- en bargebeuren begint niet echt tot ver na zonsondergang – maar als het eenmaal begint gaat het tot diep in de nacht door. Het grootste deel van het nachtleven van Cozumel – van ruw, jong en hip, tot luxe, modern en duur – bevindt zich binnen een paar vierkante kilometer. Taxi’s zijn erg goedkoop en gemakkelijk beschikbaar, dus het inhuren van een chauffeur om uw groep de hele avond rond te rijden is gemakkelijk.

Wandelingen langs de waterkant kan een gezelligere en rustigere manier om te genieten van de Cozumel nachten, en je kunt waarschijnlijk live muziek en kleine festivals te zien op de plaza. Een vakantie in Cozumel maakt altijd indruk.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *