Ontdek duiktrips in de Zee van Cortez, Mexico! – Blog Duiken Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Oost Mexico, West Mexico

Ontdek duiktrips in de Zee van Cortez, Mexico!

De Zee van Cortez, of Mar de Cortez, is gelegen aan de westelijke Pacifische kust van Mexico. Deze zee werd voor het eerst uitgebreid verkend door de Franse waterreiziger Jacques Cousteau. Sinds die tijd zijn professionele en amateurduikers van over de hele wereld naar de Zee van Cortez gereisd.

Als u een duikreis naar Mexico plant, besteed dan wat tijd aan onderzoek naar het soort duikuitrusting dat u nodig zult hebben en wat u tijdens de duik kunt verwachten. Het internet is ook perfect om vooraf inlichtingen in te winnen bij lokale duiktouroperators.

Duiken Trip ideeën zijn samengesteld door Mexicaanse Verzekeringen Store Reviews, uw beste bron van kwaliteit Mexicaanse Autoverzekering.

De diversiteit van de wilde dieren wordt ook bestudeerd door vele onafhankelijke organisaties. Een geweldige website om te lezen over de geschiedenis van deze regio sinds het werd gecatalogiseerd door de Amerikaanse schrijver, John Steinbeck, in de jaren 1940, is de Zee van Cortez Expeditie en Educatie Project, een joint venture tussen de Hopkins Marine Station van Stanford University in Monterey, Californië, en Mexico’s Nationaal Instituut voor Ecologie.

Een andere fantastische website is SeaofCortezDiving.com. De eigenaars van de site maken reclame voor het grootste duikschip in Mexico, de Andrea Lynn. Dit schip neemt duikers mee op een excursie van 200 mijl in de Zee van Cortez. Een duiktrip pakket omvat accommodatie in een eigen stateroom met AC en een eigen bad (hoofd en douche). De bemanning zorgt ook voor een gastronomische keuken en koude dranken voor de 4/5 daagse trip, evenals de Mexicaanse belasting en visvergunning.

Als u Baja Mexico en de Zee van Cortez ontdekt, profiteer dan van de kennis van professionele zeelieden die hun carrière doorbrengen met het leren van de overlevering van dit veelzijdige gebied.

Voor meer informatie over Mexico verzekering bezoek Mexico autoverzekering.

Linden Gray is een internationale verzekeringsveteraan met meer dan 29 jaar ervaring in de groothandel, detailhandel en directe verzekering. De heer Gray is gekenmerkt in tal van offline en online publicaties, waaronder RV Magazine, The Press Enterprise, PE.com, Google News, Yahoo News, Reddit, Digg en Buzzle. Bezoek Mexicaanse Auto Verzekering Artikelen voor meer informatie.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *