Top duiklocaties van de wereld – Blog Duiken Mexico

Duiken Mexico
Alles, Alles Inclusief, Blog Mexico, Centraal Mexico, Duiken Mexico, Duikplaatsen, Duikvakantie, Oost Mexico, Reiswinkel, West Mexico

Top duiklocaties van de wereld

Hier is de lijst van top duiklocaties over de hele wereld die u zullen betoveren met hun uitzonderlijke natuurlijke ruwe schoonheid en met de verscheidenheid aan wezens die zich onder het weelderige blauwe water bevinden.

Duiken in Cozumel, Mexico:

Mexico heeft de wereld meer te bieden dan alleen jalapenos. Scubaduiken in Cozumel, Mexico biedt duikers een compleet pakket met ongelooflijk mooie riffen en kristalhelder water met een zicht tot 200 meter op een heldere dag. Er zijn 19 verschillende riffen, variërend van locatie tot het soort zeeleven dat je er aantreft. Bovendien biedt de plaats een bruisend nachtleven en betaalbare accommodatie. De lokale bevolking en de atmosfeer trekken veel buitenlanders aan vanwege de vriendelijke sfeer.

Duiken op de Fiji-eilanden, zuidelijke Stille Oceaan

Als je van plan bent om een aantal echte en spannende mariene leven wonderen te zien dan kan er geen parallel zijn aan Scuba Diving in Fiji Islands, South Pacific het biedt ongeëvenaarde zicht 365 dagen per jaar plus het is toevallig de thuisbasis van een aantal verbazingwekkende natuur als het is zacht koraal hoofdstad van de wereld, en de thuisbasis van Great white wall en Yellow Tunnel om de duikers te betoveren met de natuurlijke hulpbron die ze hebben.

Scuba Duiken in Grand Cayman, Kaaiman Eilanden

Scuba Duiken in Grand Cayman, Kaaiman Eilanden is een paradijs van natuurlijk zeeleven in het Caribisch gebied en biedt een grote verscheidenheid aan ondiepe riffen die de duiker een uitzonderlijk hoge downtime bieden. Ook is het omgeven met enorme drop offs variërend tot 12.000 voet.

Scubaduiken Florida, VS

Als je een fan bent van zwemmen met reuzenschildpadden en genieten van de prachtige dolfijnen dan Scuba Dive Florida, USA; biedt u de meest gevierde bestemming door duikers in Noord-Amerika. De kust is verrijkt met een verscheidenheid aan riffen en wrakken om de duikers te vermaken, en niet te vergeten de warm water vissen die de specialiteit zijn van de Floridiaanse kust. Dus als u op zoek bent naar een economische maar opwindende ervaring, trek dan uw duikpak aan en geniet van de rit met haaien, roggen en dolfijnen in een van de meest opwindende locaties van de USA.

Scubaduiken Heron Island, Australië (Groot Barrièrerif)

Als u op zoek bent om te genieten van het leven onder water in een rustige, niet-geïndustrialiseerde gebieden, dan Scuba Dive Heron Island, Australië (Great Barrier Reef) is de roep van de dag. Heron Island is letterlijk een koraaleiland gelegen boven het Great Barrier Reef en biedt duikmogelijkheden op loopafstand van de kust en met fatsoenlijk zicht. Om te genieten van de serene schoonheid weg van de belasting stedelijk leven hoofd naar Scuba Dive Heron Island, Australië (Great Barrier Reef) om de ervaring te genieten.

Scuba Duiken Hawaii

Hawaï is al de thuisbasis van wereldberoemde vakantieoorden. Het is ook de thuisbasis van reuzenschildpadden, haaien, walvissen en pijlstaartroggen vanwege zijn uitzonderlijk gastvrij vulkanisch ecosysteem. Hoewel het ontbreekt in de zichtbaarheid afdeling, de beschikbaarheid van duik winkels en ontzagwekkende leven een het land maken Hawaii en avontuurlijke nog betoverende duiken ervaring.

Voor de zomer getaways laten ditch die traditionele en generieke hangout, en hoofd onder de zee te waarderen wonderbaarlijke werk van de natuur. Plus wat anders zou een betere manier zijn om de hitte van de zomer te verslaan dan onder het water.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *